Helgen 26-28

Hela fredagen jobbade jag på Krog & Kompani! Magnus Carlsson va kvällens höjdpunkt! Hade det körigt ett tag, ca 450 gäster va helt galet mycket folk!! Men kvällen tog till sist slut och jag kunde åka hem och gosa ner mig i sängen hos min älskling:)
I lördags kom äntligen våran lilla kisse:) Nu ligger han här i soffan. Nu när vi varit borta hela dagen är han jättelekfull när vi kommer hem. Och jag är såååå trött!


Varit borta hela dagen igår och idag. Åkte till mariestad igår och festade loss med Tessan och Jonna:) Och idag har vi varit i Moholm hos Tommys pappa som fyllde år och ätit god mat!:P



Detta vad slutet på en bra vecka. Hörs imorgon då det är i början på en ny;)   Hugs

Ny haircut


Ska klippa mig idag. Vill ha lite förnyelse, men inga drastiska förändringar. Det är jag för feg för:P Ska nog klippa upp det lite så man kan fixa till det & så blir det nog lite snelugg på det också;) Hittade en snygg bild men vill nog inte klippa så tjock lugg. Funderar på att bli lite ljusare igen också:P




Bokat & klart

Så, nu har jag och Cissi bokat 4-dagarsbiljetter till Swden Rock:) Längtar redan! Kommer bli kanon.


Igår skulle jag ju åka och träna, men så blev det inte! Ellika ringde till mig på jobbet och undrade om vi skulle åka och luncha med Sofia på hennes jobb. Maten va jättegod och efter vi hade suttit i nån timme så åkte jag och Sofia hem till mig och kollade på en film och tog ett glas vin :P och Ellika åkte vidare till jobbet.
Sen hade vi lite myskväll hemma hos Sofia & Billal med tacs & film! Men tyvärr somnade jag 10 min efter att filmen satts på. hehe 
Sen åkte jag hem och gosade ner mig intill min älskling♥







I helgen får vi dig!

Ser fram emot helgen då våra lilla fis kommer:)






En spark i baken!


Idag har jag tänkt att gå till gymmet och pumpa lite efter jobbet:) Måste ju va fit till sommaren:P Har bantat lite grann nu i vinter och lyckats gått ner ca 5 kg :) Så nu är det bara att sätta igång med träningen!
Kuren jag gick på heter Cambridgekuren. Man dricker måltidersättningar 3 ggr och dagen som tillsammans blir ca 470 kalorier. Kände mig pigg och sattsade på att gå ner ca 5-7 kg:P Lyckades gå ner 2 kg första veckan, och då åt jag ett mål om dagen som bestod av 100 g kolhydrater, 100 g protein & 200 g grönsaker. Ångrar inte att jag la ut pengar på detta, man får en rivstart och känner sig nöjdare med sin kropp. Så om det är någon som känner som jag (vill få en liten spark i baken och komma igång med täning) så rekomenderar jag att testa iaf:)


 http://www.cambridgekuren.se/


SWEDEN ROCK 2010

Är så grymt sugen på att åka till Sweden Rock i år! Tänk att få se Aerosmith & Guns´n´Roses live. Måste vara magiskt! Biljetterna är inte slutsålda, men det dröjer säkert inte lång tid. En 3-dagars biljett tror jag kostade ca 2300 kr. Men det är det värt ;) Blir säkert en kanonstart på sommaren :P



Kalas & en massa snö :)

I natt har det inte kommit lite snö vill jag lova! Fick pulsa mig fram i snön i morse påväg till jobbet. Nu är jag nyduschad och ska snart göra mig iordning. Tommys bror Daniel fyller 25 år och ska ha lite kalas hemma hos sig i Drömstan.


Bild från köksfönstret!

Lördag & trött!

Gårdagen va riktigt skoj:) Jag stod för förfesten och Fanny & Ellika stog för underhållningen :P Lyssnade på gamla godingar från förr i tin, dansade & va störda :) Sen tog vi taxi till bowlingen och då kom Sofia :) Började med en lakritsshot och sen va vi i full gång! hehe.. När bowlingen stängde kl 12 gick vi till krog & kompani och fortsatte med dansmovsen. Johan & Bark va snälla och följde mig hem:) Sen vaknade jag upp med en väldans huvudvärk:/ INTE KUL. Men det va de värt:D


19/2 2010

Fredag idag!
Tråkig start på dagen. Bilnycklarna va putts väck i morse & efter 5 min låg dom där! Himla knepigt hörredu!
Idag blir det iaf en liten sväng på stan efter Fanny varit hos frissan:) Ellika och jag har fullt upp på jobben eftersom det är tennisturnering här i stan och folk vet inte om dom åker ut lr får vara kvar. Så det är himla rörigt i våra huvuden just nu:P

GRATTIS FANNY :)
Eftersom denna pinglan fyller hela 21 år idag blir det lite partej hemma hos mig ikväll!
Det blir jag, Johan, Frick & så klar Fanny & så kanske Sofia kommer sen en sväng när hon slutat:) Blir kanoners! 



Ha en bra dag! Det ska jag ha iaf:)
                           
                                                           

 

 


18/2 2010

Nu sitter jag på jobbet igen! Samma sak dag ut och dag in:( Det ända som snurrar runt "PARTY"!!:) Det ska bli så kul imorgon! Hoppas brudarna från Mariestad kan ta sig hit också, då vore det extra trevligt:)

Sitter och spanar på skor! Finns mycket snygga pjucks:)
Hittade ett par görsnygga skor med snörning och öppen tå, dock med skyhög klack men har bestämt mig för att lära mig tills sommaren. (Blir en utmaning) 449 kr på http://dinsko.se/


Efterlängtad!

Vill ha våran lilla Nisse snart! Hoppas vi kanske får han till helgen:)


17/2 2010

Har haft en underbar natt hemma hos Fanny i vinninga med dom bästa:) Satt uppe till halv tolv och kollade på kort från Australien:) Vaknade i morse av att jag trodde det va råttor vid sängen, men det va bara Kissen & Misty:P så va det dags att åka till jobbet igen ;) Sitter här nu och har inte värst mycket att göra. Vill bara krypa ner i en varm go säng igen. Sov bra inatt trots att jag & Ell sov skavis:P Mys!

När jag kommer hem ska jag lägga mig på soffan och sova lite middag,
och sen ska jag förhoppningsvis träffa Therese:) Ta en köpp och bara prata skit;)
Har saknat dig vännen nu när vi inte träffats på 2 veckor!





Saknar min lilla plutt<3


16/2 2010

Tillbaka på jobbet. Lika jobbigt att gå upp ur sängen varje morgon:/
Trött och ont i huvudet varje kväll börjar bli en vana nu!
Hoppas jag blir lite piggare när jag får träffa mamma lite senare idag:)
I veckan ska vi också försöka klämma in en tjejkväll igen som vi hade förra veckan. Lagade tacos & åt maränger m. glass:) mums!!
 

På fredag fyller FANNY 21 år!
Det ska firas med vänner och ev. utgång:)


God morgon!

I morse tog det emot att gå upp. Snooze-knappen är min bästa vän:P
Sitter och tänker på helgen, om jag kanske ska försöka fixa ledigt på lördag så vi kan fira Fannys födelsedag rijält:P Jobbar varje helg till maj nu framöver, då är det skönt att ta ledigt nån lör.
Idag blir det att komma igång med träningen igen! Beach 2010 som gäller ;)

*Hade jättemysigt igår på alla <3 dag:) Tack för det älskling!*


Alla Hjärtans Dag !! <3<3<3<3<3

Idag är det alla hjärtans dag, och den ska tillbringa med min Älskling! Denna dag kanske är lite överskattad, men jag tycker att den är mysig;) Lite senare ikväll ska vi ut och äta en jättegod middag på krog & kompani, och efter det blir det bara mys!



                                                                                                                                                                                                         

Man lär sig något nytt varje dag :)

Riktigt kul på jobbet igår:) Lärde mig några nya drinkar! Slutade 2.30 inatt och vaknade i morse av att chefen ringde och hade problem på jobbet:/Typiskt att man aldrig får sova ut. Men somnade om och vaknade kl 13. 
Går påt igen nu kl 18. Funderar på att stänga av mobilen när jag går och lägger mig:P
Sov skönt i mana ny lakan:)

Några utav dirinkarna jag lärde mig igår:

     Hot shot          Irish coffie       Pink Panter      Mojito

Mums!

Va en sväng på Jysk med Ellika & Johan förut:) Hittade ett par jättegosiga lakan i flanell! Åå längtar tills jag kommer hem inatt då jag ska krypa ner i dom:P
Sen åkte vi hem till mig och lagade majssnitzel med kokta morötter och tomatpuré! Det va godare än va jag trodde. Sen festade vi till det med (Thereses special) som är en fruktgratäng typ med riven vit choklad på! JÄTTEGOTT.

 


Jobb

Nyss hemkommen från jobbet. Sitter och glor på TV och funderar på om jag kanske ska vila/sova en stund. Ska nämligen jobba på Krog & Kompani ikväll. Börjar kl 18 och kommer nog inte därifrån innan halv 3 inatt. Men måste spara lite pengar nu om jag och älsklingen ska kunna åka någon stans på semestern i sommar:) Funderar på Kreta. Har alltid velat åka till Grekland!

//Bea

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0