trött

Igår hade jag min lediga eftermiddag, men den varade inte så länge tyvärr:P Micke från krog & kompani ringde och vill att jag skulle jobba på kvällen. Ja sa jag bara det inte blir för sent, ska upp o jobba tidigt. Ne då, runt 9 10 kanske. Men kom inte därifrån förns 23.10:/ Skönt att jag kom upp idag iaf:) Men är skapligt trött.

Fick min nya mobil igår me:D En iphone:P Synd bara att inga nummer finns kvar trots att jag  sparat dom på SIM-kortet:S Någon som vet varför?  





Har nyss fått reda på att katten kanske har skabb!!!:O Har sår i örat och i nacken och kliar sig! Men vi ska åka till vetrenären för att kolla om det är det. Stackars lilla Nisse! 
Man märker att han växer till sig, hoppar upp på saker utan problem och biter av mammis fina aloeverablommor!! AJA BAJA!!!! 


Måndag igen!

Nu sitter jag hemma i soffan och är inte alls för pigg och absolut inte sugen på att snart gå och lägga sig i sängen o vakna upp kl 6 imorgon:/ Nyss varit o simmat ett par längder på badhuset med Ellika, faktiskt mycket skönt:)
Imorgon ska vi förmodligen gå till gymmet! Blir så trött på mig själv när jag inte tränar! kommer fan växa fast hemma i soffan:P

Nu ska jag gosa lite med min Nisse som ligger här och är så söt:)            /nattinatti;)


:)

 


Här kommer lite bilder från när jag va i stockholm!:) Mycket trevlig resa med mycket mat & sittande:P
Det bästa var att jag fick träffa mina godingar:)



haha ett misslykat hopp utanför Scandic:)







Bio i Skövde

Igår blev det impullsbokning:P Åkte till Skövde och såg Remember me :) Den va ganska seg och dyster tyckte jag:/ Men huvudrollen gör dock fimen sevärd;) Idag tänkte jag & Ell dra och simma och det är bara att hänga på om man känner för det:) Hoppas fa varmvattensbassängen är öppen idag, för det va den inte sist:/ Då blev jag lite ledsen i ögat!

 




Sommartid!

Idag ska man ju ställa om klockan 1 timme fram. Men tror ni jag kom ihåg det lr?:P Skulle ha frukost kl 8.00 och ställde klockan på 6.20 och hade legat och snoozat ett tag. Då ringer Elin från hotellet och frågar om inte jag ska jobba idag, jag for upp och va på jobbet 10 min senare och hann precis:P Tack för att du ringde Elin:)

I helgen har det varit fullbokat på vandrarhemmet, har varit ganska mkt att göra och jag va helt slut igår. 
Hade  mys med Tommy, men det varade inte värst länge eftersom jag somnade i hans knä innan filmen hade börjat:( Hehe får ha extra mys i veckan ist;) ♥


Stockholm Gärdet

Nu står jag här vi en dator på vandrarhemmet och har precis slutat kursen för dagen (skönt). Rummet va lite sämre än förväntat faktiskt, det var iskallt och trångt. Men nu har vi sagt till värden så tror han har lagt in lite mysiga filtar till oss:) 
Har varit grymmt segt att lyssna på föreläsaren idag, höll nästan på att somna på stolen i morse efter frukosten :P

Herregud va förvirrad jag var när jag kom fram igår! haha, fick bara följa strömmen och efter en stund va jag uppe på ytan:P Vågade inte på mig tunnelbanan så gick direkt till närmsta taxi. Den kostade 206 kr ut till Gärdet, inte så farligt faktiskt om man tänker på guidningen jag fick;) Så detta har varit som ett litet äventyr för mig! hehe

Måste ju självklart träffa min Manda när jag är på besök i storstaden! och så skulle Jonas vara här i ett par dagar också:) FULLTRÄFF
Så ikväll ska jag och min rumskompis bege oss ut på stan och möta upp dom andra och gå och sätta oss på något mysigt ställe och ta ett glas vin:)





Jag och Amanda på Björnes i Mariestad när vi träffades sist:)


Söndag & gör mig redo för Stockholm!

Är lite smått nervös just nu!:P Ska åka till Sthlm helt själv imorgon och vara borta i hela 3 dagar. Det enda jag vet är att jag ska bo på vandrarhemmet Gärdet, men inte en susning om HUR jag ska komma dit:P Det blir en utmaning;) Kanske ringer till nån av er imorgon om jag skulle gå vilse:P Så i eftermiddag blir det att packa & kolla på film med dom bästa:)
Igår hade Ellika & johan UTflyttningsfest:) Det var som vanligt hålligång med brudarna:) och en massa rolig musik! Elin sov hos mig inatt och det va mysigt:) Vi tog det lungt igår eftersom vi skulle upp o jobba idag:/

På påsk blir det fanimej hålligång!! Då har man fixat ledigt och får umgås med mig härliga brudar i Skövde!! KANON!

Kommer lite bilder senare från gårdagen:)...

<3

Jag måste ha dom bästa vännerna som finns:) Ni finns där i vått & torrt och jag vet att jag alltid kan lita på er!

Jag är lyckligt lottad

♥ 


work work work

God morgon! Sitter på jobbet, haft en enstaka frukost idag:/
Men nästa vecka blir jag lite ledig från jobbet och får åka till Stockholm. Dock kurs inom arbetet, men skönt att komma iväg lite:P
Förra veckan sökte jag två jobb:) Det var inte direkt vanliga jobb & jag kom och tänka på att jag vill bli något måste jag komma igång med pluggandet! Har kollat runt lite på olika utbildningar och jag blir bara virrig:P Måste be om hjälp framöver!
När jag slutat ska jag och Malin till gymmet en sväng och ikväll ska vi ut och äta:) Elisabeth fyller hela 50 år idag! GRATTIS..

Plask i bassängen!!

Nu sitter jag på jobbet.... Det känns i bena, så lika bra att sitta still:P Började 6.15 idag och slutade 11.30. Åkte med Ellika till arenan och beställde med oss mat och satte oss på hotellet och åt:P Sen åkte jag hem och tog tag i lite städning! LIKA BÄST, för annars händer det la inget;)

När jag har slutat vid sex ska jag, Elin & Lollo iväg till badhuset och dra några längder:) Längtar att få sätta mig i varmvattenspoolen som är 34 grader varm efteråt:) ahhhh!
Det är höjdpunkten med att gå till badhuset:D








SHIT, hittade denna bilden nyss. Detta kan man kalla för isgata :)



träningsvärk is da shit!

Igår hade jag en ledig dag och tänkte att det va lika bra att åka en sväng. Fick för mig att åka till mina godingar i Mariestad. Och när jag kom fram hade Therese & Cissi lagat god mat:P Och en timme efter det åkte jag och Cissi till gymmet. Helt slut i bena efter tre pass!!! Men det är ju så gött med träningsvärk! Då känner man att man har gjort nåt:) 

Sen efter det var klockan redan sju och vi åkte hem till Cissi och slängde ihop en god fruktsallad:) Åkte hem vid halv nio och va hemma ca halv tio. Ingen vidare lång stund för lite mys inte:( Men det tar vi igen i helgen;) Puss på min lilla handikappade man där hemma:) ♥dig

 


en helt vanlig tisdagseftermiddag:)

Sitter hemma hos Sofia nu och ska snart lägga oss till rätta i soffan o glo på en film:)
Köra Ellika till jobbet först bara!


Fullt ös medvetstslös

I helgen har det varit tufft! Har kört Tommy fram och tillbaka till sjukhuset, tvättat, städat & jobbat:/ Vette fan hur jag hunnit allt:P Men vad gör man inte för sin älskade som brutit fotleden och stapplar runt på kryckor;)

Slutar snart jobbet och ska hem och laga mos & grynkorv :P



Alltid är det nåt =/

God morgon!
Sitter på jobbet och är lite halvtrött sådär. Tommy ringde inatt halv 3 och va på sjukhuset här i stan:/ Hade halkat på bron och kanske brutit foten! ajajaj lille vän:) Så kanske får ta ledigt i eftermiddag och åka med honom till KSS! Hade ju tänkt att träffa mamsen idag, men vi får väl se hur detta går.
Kvällen gick ganska bra igår ändå:) Åkte till Sofia & Bilall en sväng och myste tet med ett hett fotbad:P Ska fan köpa ett! Tänk va gött när man jobbat en hel dag och kommer hem och sätter ner fötterna i ett varmt fotbad:) mmmm njuter!

Hörs senare;)

Fredag och ensam!

Hej! Idag är det min lediga dag och jag har inte gjort ett skit hitills:P Ska gå en promenad med Janina sen i det vackra solskenet:) Måste komma ut lite! Ikväll ska min plutt gå ut, och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra:/ Önskar att min tjejer kunde komma hit och ha mys:) Men vet inte vad dom har för planer för kvällen. Jobbar ju dock imorgon, så måste lägga mig i rimlig tid. Kan vara nyttigt att umgås lite med sig själv ibland, men helst av allt vill jag ha sällskap:)

Å Ellika, läste ditt inlägg och blev så GLAD:) Vi hade så kul och vi kommer fortsätta att ha det så;) Jag är/blir så glad av att kalla dig min Syster!! Älskar dig helhjärtat♥



Idag fyller mitt hjärta hela 23 år:) Grattis till dig! Denna kväll kommer firas med paketöppning och god mat (hoppas jag) :P Jag får ställa mig vid spisen som kanske inte är min starka sida och laga till en dundermåltid:)
Det är du värd;)


Myskväll :)

Igår hade vi vår myskväll igen:) Den ägde rum i Hangelösa hemma hos Fanny där vi lagde hemmagjord pizza, åt cheasecake & chokladpudding och kollade på desperate housewives! mums..
            




Klockan är nu 7.20 och jag har varit på jobbet i ca 1 h. Ganska mycket att stå i idag. MÅSTE hitta en present till Tommy som fyller hela 23 år imorgon:) Och jag har inte en susning på vad jag ska köpa:/
Någon som har nån idé på vad jag kan köpa?:)

 


Back to reality!

Nu är det måndag igen och sitter här på jobbet! I förmiddags va jag och Ellika en sväng på Jysk igen och kollade lite. Får så mycket ideér när man går och kollar sådär;) Sen åkte vi hem en sväng till mig och kollade till kissen och gick och åt lunch på Henrys. Bakpotatis fick det bli:P 
Så nu är jag tillbaka här igen, kom lite tidigare pga av att jag va på möte på Krog & Kompani kl 14, så då passar jag på att blogga lite;) Får jobba hur mycket jag vill i sommar, men har redan ett jobb på 75% och man vill ju ha lite semester också;) Längtar till vånan vecka på kusten! :D


RSS 2.0